• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Theelichthouders

Geen producten gevonden...

Waxinelichthouders zijn kleine kaarsenhouders die dankzij hun omvang en sfeervolle verlichting stijlvolle details in je interieur kunnen aanbrengen. De waxinelichthouders zijn onmisbaar op de donkere najaars- en winteravonden doordat ze de nodige verlichting en warmte in huis brengen. Afhankelijk van je wensen zijn er vele verschillende waxinelichthouders in diverse stijlen en formaten verkrijgbaar bij Interieurshopper.nl. Onder andere versierde kaarsenhouders en eenvoudige varianten behoren tot de mogelijkheden.

Basic waxinelichthouders

De basic kaarsenhouders zijn zeer geschikt om kleine accenten mee aan te brengen in je woning. Met deze kleine kaarsenhouders breng je sfeer en warmte in huis. De basic waxinelichthouders zijn meestal gemaakt van glas en zijn vaak versierd met kleuren en prints aan de buitenkant zodat ze een stijlvolle indruk maken. Je kan de basic kaarsenhouders erg goed gebruiken door een aantal van deze eenvoudige waxinelichthouders die afwijken van elkaar in formaat en kleur op een bijzettafel te plaatsen waardoor ze samen een speels effect creëren.

Speciale waxinelichthouders

Ook zijn er bij Interieurshopper.nl speciale kaarsenhouders verkrijgbaar. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een spiegel met een kaarsenhouder er aan vast gemonteerd of een kaarsenhouder in de vorm van een wandlamp. Met deze speciale kaarsenhouders breng je op een unieke manier sfeer in je woning en hierdoor onderscheid je jouw interieur van de rest! Volg je eigen smaak en restyle je interieur door er kleine aanpassingen in aan te brengen met de waxinelichthouders van Interieurshopper.nl.

Combinaties

Waxinelichthouders zijn enorm geschikt om te combineren. Je kan een aantal kaarsenhouders die van elkaar verschillen in kleur en formaat met elkaar combineren om zo een leuk geheel te maken die een hoop sfeervolle verlichting biedt.  Deze combinatie kan je plaatsen op een bijzet- of salontafel in je woonkamer, hierdoor creëer je een gezellige sfeer. Ook kan je ervoor kiezen om een waxinelichthouder met een gekleurd glas te combineren met een lantaarn of windlicht. Deze kleine aanpassing kan ervoor zorgen dat de lantaarn of het windlicht een hele andere uitstraling krijgt, hierdoor kan je jouw favoriete windlicht of lantaarn een nieuwe look geven zodat deze weer als nieuw is!

Je waxinelichthouder eenvoudig bestellen

Wanneer je je favoriete waxinelichthouder gevonden hebt in onze uitgebreide collectie kan je deze eenvoudig en snel bij ons bestellen. Bestel je je product voor 21:00? Dan heb je je kaarsenhouder al de volgende werkdag in huis! In onze collectie vind je waxinelichthouders van topmerken als Riverdale en Countryfield. Dit zijn absolute kwaliteitsproducten waar je lang van zal genieten. Welke kaarsenhouder is jouw favoriet?