• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wandspiegel

Merken
€179,95 €139,95
+
€129,95 €99,95
+
€259,95 €149,95
+

Wandspiegel

Je kijkt er elke dag ongetwijfeld wel een keertje in en waarschijnlijk zelfs vaker dan één keertje op een dag. Een wandspiegel mag in geen enkel huis ontbreken. Bewust of onbewust nemen we toch altijd even een kijkje naar onszelf in de spiegel. Dit is ook nodig, want je wilt vanzelfsprekend wel een beetje verzorgd de deur uit. Een wandspiegel kun je in vele varianten krijgen. Een kleine subtiele wandspiegel in de bakamer of een grote wandspiegel in de slaapkamer. Op Houss.nl zijn vele verschillende varianten spiegels in verschillende formaten en kleuren te vinden.

Decoreren met een wandspiegel

Wandspiegels zien we tegenwoordig niet alleen meer in de badkamer, slaapkamer of kledingkamer maar ook in de woonkamer! Een wandspiegel heeft tegenwoordig ook een decoratieve functie. Een wandspiegel kopen is vaak niet heel moeilijk, je zoekt naar de juiste afmetingen en vervolgens naar de lijst die het beste bij jouw interieur past.

Grote wandspiegel

Wanneer je de wandspiegel op de juiste plek hangt kun je een ruimtelijk effect creëren, erg handig voor als je een kleine ruimte hebt. Ook voor een donkere ruimte kan een spiegel voor een betere belichting zorgen. Als je een kleine ruimte hebt, is het handig om een grote wandspiegel in deze ruimte te plaatsen. Met een grote wandspiegel creëer je al snel een ruimtelijke uitstraling. Erg fijn als je de ruimte groter wilt laten lijken.

Verschillende soorten wandspiegels

Wandspiegels hoeven tegenwoordig niet meer rond of vierkant te zijn maar hebben allerlei vormen. Populair tegenwoordig is een multispiegel. Een multispiegel is misschien minder praktisch, maar is wel een heerlijk item voor jou wanddecoratie. Door een spiegel met een bijzonder design te kiezen kun je een speel effect in je interieur creëren. Op Houss.nl zijn vele soorten spiegels verkrijgbaar. Je ook bijvoorbeeld een staande spiegel bestellen in combinatie met een bijpassende wandspiegel. Hierdoor geef je het interieur homogene uitstraling.