• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wandspiegel

Merken
€89,95 €69,95
+
€129,95 €99,95
+

Je kijkt er elke dag ongetwijfeld wel een keertje in en waarschijnlijk zelfs vaker dan één keertje op een dag. Een wandspiegel mag in geen enkel huis ontbreken, bewust of onbewust nemen we toch altijd even een kijkje naar onszelf in de spiegel. Dit is ook nodig, want je wilt vanzelfsprekend wel een beetje verzorgd de deur uit. Een wandspiegel kun je in vele varianten krijgen. Een kleine subtiele wandspiegel in de badkamer of een grote wandspiegel in de slaapkamer. Op Houss.nl zijn vele verschillende varianten spiegels in verschillende formaten en kleuren te vinden.

Decoreren met een wandspiegel

Wandspiegels zien we tegenwoordig niet alleen meer in de badkamer, slaapkamer of kledingkamer maar ook in de woonkamer. Een wandspiegel heeft tegenwoordig ook een decoratieve functie. Een wandspiegel kopen is vaak niet heel moeilijk, je zoekt naar de juiste afmetingen en vervolgens naar de lijst die het beste bij jouw interieur past. Om de keuze wat makkelijker te maken hebben we bij Houss.nl een ruime keuze aan wandspiegels, zodat je eenvoudig de spiegel kan kiezen die het beste bij jouw interieur past. Doordat Houss.nl vele design spiegels levert zal het altijd stijl toevoegen in je woning!

Grote wandspiegel

Wanneer je de wandspiegel op de juiste plek hangt kan je een ruimtelijk effect creëren, erg handig voor als je een kleine ruimte hebt. Ook voor een donkere ruimte kan een spiegel voor een betere belichting zorgen. Als je een kleine ruimte hebt is het handig om een grote wandspiegel in deze ruimte te plaatsen. Met een grote wandspiegel creëer je al snel een ruimtelijke uitstraling, erg fijn als je de ruimte groter wilt laten lijken. Met een grote wandspiegel van Houss.nl haal je een stuk wanddecoratie in huis die zorgt voor stijl en design in je woning, maar in functioneel opzicht ook zeker zijn taak doet!

Verschillende soorten wandspiegels

Wandspiegels hoeven tegenwoordig niet meer rond of vierkant te zijn, je ziet steeds vaker allerlei verschillende vormen voorbij komen. Tegenwoordig zijn multispiegels erg populair, deze samengestelde spiegel zorgt voor een verrassende sfeer in je interieur. Een multispiegel is misschien minder praktisch, maar het is wel een heerlijk item voor jouw wanddecoratie. Door een spiegel met een bijzonder design te kiezen kan je een speel effect in je interieur creëren. Bij Houss.nl zijn vele soorten spiegels verkrijgbaar van allerlei kwaliteitsmerken. Je kan bijvoorbeeld ook een staande spiegel bestellen in combinatie met een bijpassende wandspiegel. Hierdoor geef je het interieur een goed bij elkaar passende sfeer.