• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tijdschriftenrek

Merken

Een tijdschriftenrek is een ideale opberger voor in elke woning. Nooit meer zoeken om de krant, een tijschrift of een woonblad. Door je lectuur te bewaren in een tijdschriftenbak is dit probleem opgelost. In de webshop van Houss.nl kun je van vele verschillende merken een lectuurrek bestellen. Met een tijdschriften rek is je huis netjes geordend en opgeruimd.

Design tijdschriftenrekken

Op Houss.nl kun je veel verschillende soorten design tijdschriftenrekken kopen. Van een modern tijdschriftenrek van merken zoals pt, House Doctor en Bloomingville DK of een houten tijdschriftenrek van merken zoals Clayre & Eef en Countryfield. Alle tijdschriftenrekken zijn uit voorraad leverbaar, waardoor je jou favoriet snel in huis hebt.

Soorten tijdschriftenhouders

Er zijn verschillende modellen en stijlen tijdschriftenhouders, zoals een hang- of staande tijdschriftenhouders, maar ook klassieke- en design tijdschriftenhouders. Daarnaast kun je ook een groot aantal lectuurmanden en lectuurbakken in onze shop vinden. In de webshop van Houss.nl heb je een ruime keuze tijdschriftenrekken en kun je daarnaast een groot aantal bijpassende woonaccessoires shoppen.