• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vazen

Merken
€44,95 €24,95
+
€69,95 €29,95
+
€49,95 €20,35
+
€29,95 €11,60
+
€49,95 €19,98
+
€49,95 €19,98
+
€64,95 €39,95
+

Een vaas is een accessoire die we eigenlijk in ieder interieur terug zien komen. De meest voorkomende soorten zijn glazen vazen, maar ook vazen van klei en keramiek zie je in veel interieurs terug. Op deze pagina vind je de leukste vazen van Houss.nl. Je kunt de vazen eenvoudig bekijken op kleur, formaat en zelf merk. Want wat is er nou leuker dan een stoere vaas in je vensterbank van een populair woonmerk.

Vazen in diverse kleuren

Vazen zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar. De transparante vazen zijn vaak tijdloos en hiermee kun je eindeloos blijven combineren. Voor een wat originelere vaas kun je kiezen voor een witte vaas of een zwarte vaas. Wanneer je opzoek bent naar een echte blikvanger is het leuk om te gaan voor een blauwe vaas of een rode vaas of juist een andere kleur die past bij jouw interieur.

Door het combineren van verschillende kleuren, maten en modellen zorg je voor een speelse uitstraling in je interieur. Door vazen van verschillende formaten met elkaar combineren ga je helemaal met de trend mee en zorg je voor een speels effect. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om één grote vaas te nemen. Deze kun je in de regel gemakkelijk combineren met allerlei andere woonaccessoires en is een echte blikvanger op bijvoorbeeld de eetkamertafel.

Decoreren met een leuke vaas

Een vaas is een decoratieve accessoire die goed tot zijn recht komt met een prachtig bos bloemen er in of een setje decoratietakken. Wanneer je beschikt over een grote glazen vaas is het ook erg leuk om hier een grote kaars in te plaatsen, zodat de vaas als een grote lantaarn kan dienen. Een vaas kopen is iets wat je niet dagelijks doet en het vinden van de perfecte vaas is soms nog een hele zoektocht. Daarom maken we het op Houss.nl zo eenvoudig mogelijk. Je kunt eenvoudig vazen online bestellen en hierdoor snel jou favoriete vaas snel in ontvangst nemen.