• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bloemenvaas

Merken
€44,95 €24,95
+

Je kent het wel, je krijgt bezoek en je bezoek neemt een prachtig boeket bloemen voor je mee. Maar in welke vaas zet je die bloemen nou en waar zet je de vaas vervolgens neer? Een bloemenvaas in onmisbaar in elk interieur. Bloemen geven je interieur doorgaans een fleurige en frisse uitstraling. Het is handig om een aantal bloemenvazen in huis te hebben. Het is vaak niet alleen de grootte van de bloemenvaas, maar ook de kleur die het verschil kan maken. Hierdoor bieden wij op Houss.nl een groot aantal bloemenvazen aan. Je vind hierdoor altijd de juiste zodat je nooit meer zonder bloemenvaas zit als je verrast wordt met een prachtige bos bloemen.

Soorten bloemenvazen

Een bloemenvaas is verkrijgbaar in verschillende soorten materialen. Bloemenvazen kunnen gemaakt zijn van glas, keramiek of andere materialen. Daarnaast kun je vazen die geschikt zijn voor bloemen shoppen in allerlei kleuren. Altijd populair is de transparante glazen vaas, hier kun je alle boeketten mee combineren. Daarnaast zien we tegenwoordig veel bloemvazen met allerlei patronen in de trendy interieurs terug. Het merk Bloomingville heeft een aantal prachtige exemplaren in haar collectie opgenomen!

Bloemenvaas voor buiten of binnen

Er zijn bij Houss.nl verschillende bloemvazen te krijgen. Waar je goed rekening mee moet houden is of je de bloemvaas buiten of binnen wilt gebruiken. Indien je deze graag buiten wilt gebruiken zul je bloemenvazen moeten vinden die goed bestand tegen weer en wind zijn. Je kunt dan ook sneller kiezen voor bloempotten. Indien je een vaas voor binnen uitzoekt is het handig om te weten of deze waterdicht is, hierdoor voorkom je vlekken in je meubels. Wil je graag een vaas die je goed als blikvanger kan gebruiken in je woning? Kijk dan eens naar onze andere vazen, bijvoorbeeld naar de hoge vazen! Op Houss.nl zijn vazen voor zowel binnen als buiten te vinden, kijk rustig rond en shop jouw favoriete bloemenvaas. 

Een bloemvaas plaatsen

Een mooi gevulde bloemenvaas kan je bijna overal wel een plekje geven, denk bijvoorbeeld aan de vensterbank of op een bijzettafel. Bij Houss.nl vind je verschillende mooie bijzettafels die je kan gebruiken om plek te creëren voor een of meerdere bloemenvazen. Wil je graag wat meer ruimte overhouden voor dingen als hapjes en drankjes? Kijk dan eens naar onze salontafels, deze zijn perfect om centraal in de woonkamer te plaatsen. Hiermee creëer je voldoende ruimte om zowel decoratieve items als eten, drinken en bijvoorbeeld tijdschriften te kunnen plaatsen!