• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Glazen vaas

Merken
€44,95 €24,95
+
€69,95 €29,95
+

Een glazen vaas is altijd een goede accessoire voor het interieur. Met glazen vazen in je interieur sla je de plank nooit mis. Een vaas gemaakt van glas is eenvoudig te combineren met allerlei andere woonaccessoires. Op Houss.nl vindt je allerlei glazen vazen in verschillende kleuren, formaten en soorten. Erg populair is bijvoorbeeld de glazen flesvaas. Deze glazen vazen in de vorm van een fles zijn tegenwoordig een echte trend in het interieur. 

Verschillende kleuren glazen vazen

Glazen vazen zijn in vele verschillende kleuren verkrijgbaar en zo nu en dan voorzien van een unieke print in het glas. De meest voorkomende glazen vazen zijn die met een transparante kleur.  Een transparante glazen vaas kan in principe aan iedere interieurstijl toegevoegd worden. De vormen van een glazen vaas zijn enorm uiteenlopend, van een simpele rechte vaas of een vaas in de vorm van een fles tot een sierlijke vaas met een uniek design.

Grote glazen vaas

Een grote glazen vaas is een echte blikvanger voor in je interieur. Door een prachtig bos bloemen in een grote vaas van glas te doen, creëer je een prachtige eyecatcher geschikt voor op de tafel of in de vensterbank. In onze webshop zijn veel grote glazen vazen te verkrijgen. Je kunt een grote vaas in verschillende formaten en kleuren eenvoudig bestellen op Houss.nl.

Decoreren met een vaas van glas

Een vaas gemaakt van glas is  een ideaal accessoire waar je bijvoorbeeld een bos bloemen of een kaars in kan zetten. De kleine glazen vaasjes zijn erg leuk om te vullen met slechts één unieke bloem. Glazen vazen in verschillende kleuren en maten zorgt voor een speels effect en zijn erg leuk om op een kast te plaatsen. Wanneer je deze vazen vult met wat groene bloemen of takjes zal dit een prachtig natuurlijk effect geven aan je interieur. Op Houss.nl zul je vele verschillende vazen gemaakt van glas vinden, kijk eens rustig rond en vind jou favoriete exemplaar.