• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Grote vaas

Merken
€44,95 €24,95
+

Met een vaas kan je heel gemakkelijk en doeltreffend een sfeervol detail in je interieur aanbrengen. In onze collectie vind je vele soorten vazen, waaronder grote vazen. Met een grote vaas haal je een woonaccessoire in huis die je voor diverse doeleinden kan gebruiken, zo kan je hem in de vensterbank plaatsen als blikvanger of gebruiken als bloemenvaas voor een aantal kleurige bloemen. Bij Houss.nl vind je diverse grote vazen, welke is jouw favoriet?

Glazen vaas

De populairste vazensoort is een vaas die gemaakt is van glas, deze kan je op allerlei manieren gebruiken. Zo is de meest gangbare toepassing natuurlijk die als bloemenvaas, met een glazen vaas kan je echter nog veel meer! Denk bijvoorbeeld eens aan een grote vaas van gekleurd glas als blikvanger in je vensterbank, dit voegt een leuke sfeer aan je interieur toe. Bij Houss.nl vind je glazen vazen in diverse kleuren, hierdoor kan je de kleur kiezen die het beste bij jouw interieur past. Ook is een grote glazen vaas erg geschikt om op te vullen met allerlei kleine steentjes, doordat de vaas transparant is dankzij het glas levert dit een leuk effect op!

Aardewerken vaas

Aardewerken zijn erg populair in de klassieke woonstijlen, de aardewerken vazen hebben vaak een verweerde en robuuste uitstraling. De keramieken vazen hebben een authentieke uitstraling, dit is erg leuk te combineren met een aantal decoratietakken maar ook zonder extra versiering is een dergelijke vaas een goede aanwinst voor in jouw interieur!

Grote vazen decoreren

Grote vazen kan je op een heleboel manieren decoreren. De meest voorkomende decoratie is die met (kunst)bloemen of planten, dit is een tijdloze decoratie en het zorgt dan ook altijd voor een stijlvolle en gezellige sfeer in je interieur. Vazen kan je echter op veel meer manieren decoreren, hierdoor kan je een unieke uitstraling aan een vaas geven. Zo kan je een transparante vaas heel gemakkelijk vullen met kleurige steentjes, dit zorgt voor verassend leuke sfeer! Je kan er diverse steentjes voor gebruiken, kies een kleur die goed bij je interieur en smaak past. Daarnaast kan je jouw grote vaas op een eenvoudige manier meer sfeer meegeven door deze te versieren met decoratietakken. Met een aantal decoratietakken zorg je ervoor dat de vaas goed in het zicht springt waardoor hij erg geschikt is als blikvanger in je woning. Met een grote vaas van Houss.nl haal je een decoratief item in huis dat een echte toevoeging is aan je interieur!