• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Grote vaas

Merken
€54,95 €39,95
+
€44,95 €29,95
+

Een grote vaas is een accessoire voor het interieur die je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Wanneer je een groot bos bloemen krijgt of koopt is het wel zo handig dat je daar wel een geschikt formaat vaas voor hebt. Het is dus altijd handig verschillende formaten grote vazen in huis te hebben. Op Houss.nl kun je eenvoudig een aantal grote vazen aanschaffen. Deze zijn niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar zijn ook nog vazen in de trend van het moment.

Decoreren grote vazen

Je ziet het steeds vaker voorbijkomen komen in de woonbladen. Een vaas op een bijzettafeltje met een kleurrijke tak erin. Dit geeft je interieur een fleurige en tegelijk rustgevende uitstraling. Je hoeft een grote vaas dus niet noodzakelijk te decoreren met een groot bos bloemen. Less is more kan perfect zijn in bepaalde situaties.

Naast een bos bloemen kun je een vaas ook perfect decoreren met bijvoorbeeld een kaars. Je creëert hierdoor een soort van lantaarn. Dit geeft misschien net een ander effect dan een klassieke lantaarn en je maakt hiermee de grote vaas ook nog eens functioneel. Door een kaars in de vaas te plaatsen creëer je een sfeervol effect.

Grote vazen materiaal

Grote vazen kunnen gemaakt zijn van glas, maar ook van keramiek of cement. Vooral een grote glazen vaas in het interieur is tegenwoordig erg populair. De grote vazen in het assortiment van Houss.nl zijn verkrijgbaar in tal van kleuren, designs en stijlen. Op Houss.nl vind je veel grote design vazen van bekende interieurmerken zoals Braxton Home Collection of J-Line.