• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wereldkaarten

Merken

Met een wereldkaart aan de wand maak je jou interieur helemaal compleet. Of je nu op zoek bent naar een moderne wereldkaart of juist een kaart met een vintage uitstraling, in onze webshop vind je schitterende wereldkaarten - in verschillende formaten - die bij elke interieurstijl passen. Wij bieden een groot aanbod wereldkaarten voor aan de muur die uit voorraad leverbaar zijn. Zo heb je jouw favoriete kaart zo snel mogelijk aan jouw wand hangen.

Tip! Wereldkaart op schoolplaat

De prachtige schoolplaten met wereldkaarten komen uit de Houss Living collectie. Hingen schoolplaten vroeger in het klaslokaal, nu zijn ze helemaal in als muurdecoratie, thuis of op kantoor. Dankzij het gebruik van stevig canvas zijn de schoolplaten extra duurzaam en hebben ze een luxe uitstraling. Door de latten aan zowel de boven- als onderkant hang je de wereldkaart eenvoudig aan de muur op en blijft de kaart mooi in model.

Wereldkaart als schilderij gebruiken

De wereldkaarten ons assortiment kun je in veel verschillende varianten bestellen, bijvoorbeeld zoals de al eerder genoemde schoolplaten. Maar je kunt deze kaarten van de wereld ook bestellen als canvas schilderij. Wat een schilderij extra mooi kan maken is dat je gebruik maakt van vlaggetjes. Hiermee kun je alle plaatsen aanvinken die je in de wereld hebt bezocht of dat je de plaatsen waar je graag heen wilt voorziet van een vlaggetje.

Nostalgie: Oude wereldkaarten

De oude wereldkaarten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en uitvoeringen. Een kleurrijke kaart is een echte blikvanger in je woon-, werk-, slaapkamer of op kantoor maar we hebben ook kaarten met juist een rustige uitstraling die tot een geheel versmelten met de rest van je interieur. Of je nu een wereldkaart wilt kopen met een modern design, met een stoere uitstraling of een vintage look, voor iedere stijl hebben we een passend ontwerp. Alle modellen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, met een breedte van 60 cm tot 150 cm. Voordat je een kaart bestelt, doe je er verstandig aan om eerst de wand op te meten en te kijken welk formaat het beste op die plek zou passen. Zo voorkom je dat je voor verrassingen komt te staan en dat je niet een grote wereldkaart aan een te kleine wand hebt hangen. Mocht je onverhoopt toch het verkeerde formaat hebben gekozen, dan kun je de kaart binnen 30 dagen ruilen of retourneren.

Bestel een wereldkaart online bij Houss.nl

De wereldkaarten die je in onze shop kunt bestellen hang je eenvoudig op aan de muur, aan een enkele spijker of schroef, met behulp van het koord. De ronde houten stokken aan zowel de boven- als onderzijde houden de kaart mooi in model. Bekijk ons online aanbod en bestel een van de schitterende wereldkaarten.

Op Houss.nl bestel je eenvoudig één van de fraaie wereldkaarten uit de Houss Living collectie. Indien je de wereldkaart op werkdagen vóór 21.00 uur bestelt, krijg je die de volgende dag al thuis geleverd. Bovendien is de bezorging vanaf € 50 gratis. Neem voor vragen of advies gerust contact op met onze klantenservice.