• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Decoratie bloemen

Merken
€49,95 €29,95
+

Steeds meer mensen kiezen ervoor om kunstbloemen in het interieur te plaatsen. Kunstbloemen bieden een aantal grote voordelen ten opzichte van een echt bos bloemen, zo hoef je de kunstbloemen uiteraard geen water te geven waardoor je er maar weinig tijd aan hoeft te besteden. Daarnaast verkleuren kunstbloemen niet, dit betekent dat je ze erg lang in je interieur kan gebruiken! In de collectie van Houss.nl vind je diverse decoratiebloemen waarmee je jouw woning kan opfleuren. De decoratiebloemen van Houss.nl worden geleverd door kwaliteitsmerken als PTMD en Countryfield.

Je woning opfleuren

Ben je op zoek naar een manier om je huis te versieren maar wil je hier niet al te veel tijd aan besteden? Dan is een kunstbloem een erg goede optie, in onze collectie vind je verschillende kunstbloemen en –planten die je huis om kunnen toveren naar een vrolijk geheel. De decoratiebloemen zijn erg leuk om te combineren met de vazen uit onze collectie, hierdoor heb je gelijk het hele plaatje compleet en kan je het zo in je woning plaatsen! De decoratiebloemen en –planten zijn verkrijgbaar in allerlei formaten waardoor je zelf kan bepalen in hoeverre je de ruimte wilt aankleden.

Combineren met decoratiebloemen

In de collectie van Houss.nl vind je verschillende decoratiebloemen die erg leuk zijn om te combineren met de woonaccessoires uit ons assortiment, hierbij kan je denken aan de vazen en kransen. Een krans met een aantal decoratiebloemen er omheen zorgt voor een leuke aanblik en je kan hier erg goed een hoek in je kamer decoreren, bijvoorbeeld op een bijzettafel of het tv-meubel! In onze collectie vind je vazen in alle soorten en maten die erg geschikt zijn om kunstbloemen in te plaatsen, dit kan je nagenoeg overal in je woning neerzetten.

De voordelen van kunstbloemen

Nepbloemen en –planten bieden een aantal handige voordelen ten opzichte van echte planten. Zo heeft een nepplant uiteraard minder verzorging en aandacht nodig doordat hij geen water nodig heeft. Daarnaast zijn decoratieplanten en –bloemen in alle varianten verkrijgbaar, hierdoor is de keuze enorm. Ook voor liefhebbers van grotere plantensoorten hebben we bij Houss.nl een ruime keuze! De grotere nepplanten zijn erg geschikt om je woning mee aan te kleden, doordat deze planten meer ruimte innemen zorgen ze dat de aandacht goed naar zich toe getrokken wordt. Dit zorgt er voor dat de ruimte een natuurlijke indruk maakt. Dankzij de kunstbloemen uit de collectie van Houss.nl haal je zonder zorgen de natuur in huis.